Mülayim Dede Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Vizyon: Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk´ün "Eğitimde feda edilecek tek bir fert yoktur" sözüyle yola çıkarak; özel eğitime ihtiyaç duyan bireyleri topluma kazandırılmayı ve ihtiyaçları yönünde hizmet vermeyi amaçlayan kurumumuz, yapacağı çalışmalar ile ülke genelinde özel eğitim uygulama merkezlerine ışık tutmayı ve örnek bir eğitim kurumu olmayı hedeflemektedir.

Misyon: Okulumuz öğrencileri, aileleri, öğretmenleri, idarecileri ve tüm çalışanları ile özel eğitime gönül vermek, imkan sağlamak ve tüm beklentileri eğitim gayesi ile gerçekleştirmeyi amaçlamaktadır.

Başarılar:

Saatler:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://mdozelegitim.meb.k12.tr

Adres - KARAKOVA MAH. KURUÇAY YOLU CAD. MULAYIM DEDE OZEL EGITIM UYGULAMA OKULU BLOK NO: 29 TAVŞANLI / KÜTAHYA

Öğretim Şekli :Normal-Üçlü bir arada

Yerleşim Yeri -